The Walled Garden – Exciting Restorations

 
Home | Case Studies | The Walled Garden – Exciting Restorations

We launched our campaign to build a new, much needed, art studio for PKAVS Walled Garden. Since launching our campaign, we have surpassed our original target due to many generous donations.

Replacing our art studio is part of a much larger vision for PKAVS Walled Garden. Support with our previous campaign, and continued support after surpassing our
target, has allowed us to focus on essential upgrades to the grounds surrounding our art studio, which support service users in a number of ways and welcome increasing visitors.

Since the establishment of our service, we have erected four portable buildings; a service user portacabin including a recreational space and toilet facilities, a portable art studio, a small timber office, and a greenhouse, formally used for indoor cultivation.

The replacement buildings have been sought out through a local business and have much-improved insulation, double glazing, and energy-efficient heating and lighting; which will benefit our service users and also the environment. With much-appreciated support, we were excited to develop Room for Recovery to allow us to improve the grounds of The Walled Garden.

This site uses cookies.
ConfigureHide Options
 
Read our privacy policy

This site uses cookies for marketing, personalisation, and analysis purposes. You can opt out of this at any time or view our full privacy policy for more information.